DENİZLİ / BULDAN - Gülalan Özer Vural Ortaokulu

Nis

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Sevgi KELLE, ilimiz Hakkı Dereköylü Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinde düzenlenen 23 Nisan Resim şöleni etkinliğine katılmış ve belgesini almıştır.Katkılarından dolayı Görsel Sanatlar dersi öğretmenimiz Ümran Berra SARUHAN 'ı ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Müdür Yardımcısı Elif BOZBAY'ın yürüttüğü bir etwinning projesi olan Bodily Interdisciplinary Games'de öğrencilerimiz final ürünü olarak etwinning ortaklarıyla birlikte  proje dili olan İngilizceyi kullanarak şiir yazmış ,proje ortaklarının kendi alanlarında hazırladığı sorulardan oluşan KAHOOT oyunu ile hem verimli hem de eğlenceli bir şekilde yeni bilgiler edinmişlerdir. Geometrik şekiller ,zıt anlamlı kelimeler,gezegenlerin özellikleri,iletken yalıtkan maddeler gibi çok çeşitli alanlar üzerinde çalışmalar yapan öğrencilerimiz hem bu konuları oyun içerisinde daha eğlenceli bir şekilde öğrenirken hem de web2 araçları kullanarak ortaya çıkardıkları ürünlerle bilgisayar teknolojilerinin kullanımında çok olumlu kazanımlar edinmişlerdir.  Projemize emek veren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.Programda emeği geçen Kadir İNAN, Şennur DAĞAŞAR öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kütüphane Haftası programımız okulumuzda çeşitli etkinliklerle Türkçe öğretmenimiz Kudret AKKOCA ve öğrencilerimizin yardımı ile gerçekleştirilmiştir.Kütüphanelerin önemi birkez daha vurgulanmıştır, öğrencilerimiz burada araştırmalarını yapmakta ve  ders çalışmaktadırlar,okulumuz kütüphanesinde okuma saatleri gerçekleştirilmektedir.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Huriye ÇAPARTI rehberliğinde ve öğrencilerimizin katkılarıyla gerçekleştirilen programımız için emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Kudret AKKOCA rehberliğinde öğrencilerimizin katkılarıyla gerçekleştirilen programımız için emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Müzik Öğretmeni  Elif BOZBAY  ile 7/A sınıfı öğrencileri tarafından yürütülen etwinning projesi ,öğrencilerimize dersler arası işbirliği ile kazanımları bedensel aktiviteler yoluyla daha verimli şekilde elde edebilmek üzerine kurulmuştur. Öğrencilerimiz ilk ay faaliyetlerini Ocak ayında çeşitli web2 araçları üzerinden konusuna uygun ürünler ortaya koyarak tamamlamış ,bu sayede eğitimi destekleyen teknolojik uygulamalarda kendini geliştirme fırsatı bulmuştur. Projede görev alan  öğrencilerimiz başarıyla projeyi sürdürmektedir.

Mrt

Okulumuzda,04/03/2022 tarihinde,2022 yılı eş zamanlı tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz kız futbol takımı,"23 NİSAN FUTBOL TURNUVASI "MAHALLEDE MAÇ VAR" etkinlikleri kapsamında,ilçemizde turnuvaya katılmışlardır,öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

10 Kasım Atamızı Anma Programımız okulumuz öğretmeni Mehmet KUTLUAY rehberliğinde öğrencilerimizin katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı , Türkçe Öğretmenimiz Kudret AKKOCA,Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin  katkılarıyla coşkuyla kutlanmıştır,emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.